Logo

Ananasbrændevin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 dl frisk ananas
4 dl vodka
1 dl sukker
 
Køb så store ananas som du kan finde, da det giver mest kød.
Frigør kødet og bland med vodka.
Lad det stå 1 uge.
Filtrer og pres så meget saft fra ananassen som muligt.
Filtrer et par gange indtil væsken er nogenlunde klar.
Tilsæt sukker efter smag.
Ananassaft kan tilsættes, hvis man ønsker mere smag.
Lad det stå 1 måned.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.257 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
Afstemning
Hvilken cocktail er mest populær i dag?




Foreslå nyt svar
Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?




Foreslå nyt svar
Afstemning
Hvilken øl er den bedste?




Foreslå nyt svar

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du bedst om?




Foreslå nyt svar
Fortæl dine venner om os