Logo

Ege-knoppe snaps

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Knopperne fra egetræ, det gør ikke noget at den lille pind er med,
plukkes mellem kyndelmisse og inden løvspring (ca. 1. april).
Mængden overhældes med vodka og trækker i ca. 4 måneder.
Filtreres og fortyndes efter behag ca. 1:10
Kan karakteriseres som en dansk ”Cognac”.
Facebook
Opret din egen Drinksbog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.039 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?