Logo

Ege-knoppe snaps

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Knopperne fra egetræ, det gør ikke noget at den lille pind er med,
plukkes mellem kyndelmisse og inden løvspring (ca. 1. april).
Mængden overhældes med vodka og trækker i ca. 4 måneder.
Filtreres og fortyndes efter behag ca. 1:10
Kan karakteriseres som en dansk ”Cognac”.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.515 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
Afstemning
Hvilken cocktail er mest populær i dag?






Afstemning
Hvilken øl er den bedste?






Afstemning
Hvorfra kommer de bedste rødvine?



Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?








Fortæl dine venner om os