Logo

Enebærsnaps 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
De matte, blåsorte bær høstes i september/oktober. Bærrene skylles og
tørres et par dage i skyggen.
Stødes let i en morter og overhældes med snaps.
Sies efter 1-2 uger og lagres i 2-4 måneder.
I lagringsperioden bliver væsken klar.
Hæld koncentratet på en ny flaske.
Enebærsnaps skal rystes inden den fortyndes med alkohol, idet eneolien kan lægge sig på overfladen.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.077 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Paradisæblesnapsher er opskrift på både friske og frosne æbler ...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os