Logo

Enebærsnaps 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
De matte, blåsorte bær høstes i september/oktober. Bærrene skylles og
tørres et par dage i skyggen.
Stødes let i en morter og overhældes med snaps.
Sies efter 1-2 uger og lagres i 2-4 måneder.
I lagringsperioden bliver væsken klar.
Hæld koncentratet på en ny flaske.
Enebærsnaps skal rystes inden den fortyndes med alkohol, idet eneolien kan lægge sig på overfladen.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.938 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?







Effektiv reklame - klik her