Logo

Enebærsnaps 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
De matte, blåsorte bær høstes i september/oktober. Bærrene skylles og
tørres et par dage i skyggen.
Stødes let i en morter og overhældes med snaps.
Sies efter 1-2 uger og lagres i 2-4 måneder.
I lagringsperioden bliver væsken klar.
Hæld koncentratet på en ny flaske.
Enebærsnaps skal rystes inden den fortyndes med alkohol, idet eneolien kan lægge sig på overfladen.
Facebook
Opret din egen Drinksbog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.973 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?