Logo

Prikbladet perikon snaps

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Hyperikum perforatum
Man høster blomsterstandene når de første gule blomster er sprunget ud i juli-august, og der står flest muligt af de store gule blomsterknopper på spring.
Hjemme tager man og trækker selve blomsten med støvdrager etc af og putter i et glas. Undgå grønne dele og vask ikke blomsterne. Det er i virkeligheden støvdragernes mørke blomsterstøv, man skal bruge. Tag især de modne knopper med - de er fulde af støv.
Dæk med vodka. I løbet af 10 minutters tid kan man se den røde farve trække ud af blomsterne.
Lad den trække i et par uger. Den er nu blevet dybrød.
Filtrér.
Snapsen er en aromatisk og bitter med en dybrød farve.

Tips:
Den kan gemmes, men vinder ikke med tiden.
Facebook
Opret din egen Drinksbog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,9 (11 stemmer)
Siden er blevet set 4.069 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?