Logo

Solbærrom

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 kg. solbær
1 l. rom
500 g. sukker
 
Solbærrene knuses og drysses ned med sukkeret i store henkogningsglas,
hvor rommen hældes over.
De lukkes tæt med låg, gummiringe og klemmer og står i 3-4 uger, hvor
de af og til rystes kraftigt.
Så sies likøren gennem et klæde og hældes på flasker, der proppes og
lakkes og lagres.
Kvaset er dejligt til kager, desserter og konfekt, det skal bare kommes
på glas og bindes godt til.
Kan sødes mere efter smag.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 6.167 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Skal Mette Frederiksen dømmes skyldig i Minksagen?


Effektiv reklame - klik her