Logo

Melini 2004 Chianti Classico ’La Selvanella

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Artikel billede

 

★★★★Rank og aristokratisk
Føtex        

149 kr.

Denne vin kommer fra en af de højest beliggende marker i Toscana, og det mærkes på den kølige, faste og ranke stil. Langsomt folder den sig ud, men så kommer de ædle toner af eukalyptus, grafit, røde modne bær, chili, mynte, espresso. En fremragende madvin. Nu og da på tilbud.

 
Artikel billede

Den perfekte vin til pasta

En af de gastronomiske discipliner, som nordeuropæerne har taget til sig med størst kærlighed, er de tusinder af vidt forskellige pastaretter og -traditioner, som Italien byder på. Og netop her viser de Sangiovesebaserede rødvine deres alsidighed. Sangiovese-druen stortrives i Toscana og leverer saftige, livlige og let krydrede rødvine. De matcher med lethed olivenolien, den krydrede tomatsauce, urterne, hvidløgene, chili-peberen og de fintsnittede grønsager fra Midt-og Syditalien samt de federe og mere syndige saucer med fløde, smør og ost fra Norditalien.

Især i Chianti og Morellino di Scansano finder vi saftige, fornuftigt prissatte og elegante vine til pastakøkkenet. Fornøjelsen bliver endnu større, hvis man husker italienernes gode fif. Server rødvinen et par grader mere sval end du plejer, svarende til ti minutter i køleskabet, så træder frugten og alle de fine nuancer langt bedre frem.

--

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 639 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Colheita Burmester 1990Der er stadig lidt røde bærtoner tilbage, men ellers står den på klassiske lagrede...
Afstemning
Hvilken cocktail er mest populær i dag?




Foreslå nyt svar
Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?




Foreslå nyt svar
Afstemning
Hvilken øl er den bedste?



Foreslå nyt svar

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du bedst om?




Foreslå nyt svar
Fortæl dine venner om os