Logo

Æggecognac -

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Drinks billede

10 æggeblommer

2 stænger vanilje

6 dl (500 g) sukker

1 l cognac

 

Rør æggeblommer, vanil­jekorn og sukker til en luf­tig, skummende ægge­snaps.

Det tager 10-15 mi­nutter med en el-pisker.

Sukkeret skal være fuld­stændig opløst.

Hæld cognacen i i en tynd stråle, mens der piskes på laveste trin.

Lad æggecognacen stå ca. 5 minutter.

Derefter pi­sker man igen, til likøren er tyk.

Den må ikke skum­me for meget.

Hæld æggecognacen på en køn flaske.

Den kan drikkes straks.

Ryst flasken før der hæl­des op.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 992 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?