Logo

Æggepunch (2 liter)

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 flasker Rosechatel Blanc
6 æg
2 dl. Flormelis
1 dåse dybfrossen grape- el. appelsinjuice
1 citron

 

Champagneglas

 

Pisk æg og sukker. Hæld den optøede juice i under omrøring. Tilsæt vinen lige inden serveringen sammen med isterninger og citronen i tynde skiver.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 2.234 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?