Logo

Bellini

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bellini  


2 drink

#

8 cl ferskenjuice

16 cl champagne eller mousserende vin
2 stænk grenadine (efter behag)

1 skive fersken til pynt
*

Alt skal være iskoldt.

Bland alle ingredienserne i et stort vinglas.

Pynt med en skive fersken.


Kreeret af Giuseppi Cipriani på Harry's Bar i Venedig i forbindelse med en udstilling af værker fra den venetianske maler Bellini. Deraf navnet.

 




Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.425 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?
Effektiv reklame - klik her