Du er her:
Forside
>
Søgning
> Brian Sinnott Family Punch - Unleaded
Brian Sinnott Family Punch - Unleaded
Print med billeder
Print uden billeder
Vil du undgå sort skærm på din PC?
Klik her og hold skærmen tændt mens du laver mad
Ingredients:
1 package Cherry Kool-Aid
1 package Strawberry Kool-Aid
6 oz frozen Orange juice
6 oz frozen Lemonade
2 cups Sugar
2 qt Water
2 qt Ice cubes
2 L Ginger ale
Mixing instructions:
Mix Kool-Aid, juice, lemonaid, sugar, and water. Add ice cubes and let cool. Add ginger ale before serving.
Creator/contributor's comments:
I was first introduced to this drink in its "unleaded" form while attending some 1997 holiday festivities. Brian Sinnott is an ex-fiance of Kristine Hunter, middle sister of Beth Hunter, who is my ex-wife. Anyway, his family created this tremendously wonderful "kool-aid" punch, and used it for all of their family occasions. Through careful scientific experimentation, I have created a wonderful and magnificent champagne-kool-aid punch to use for parties, New Year, Christmas, birthday celebrations, etc. Printed above are instructions for the original "unleaded" version of the drink. I posted a "leaded" version of this drink on the Webtender that uses sparkling wine, vodka, and rum to make a champagne-cool-aid punch. This is a wonderful tasting punch, despite its Kool-Aid roots. I prefer its nice sweet, tangy, and bubbly taste to the more popular sherbet punches you find at parties. One batch is probably good for a party of 5-10 people. Make two batches for medium parties of 10-20 people. (This also maximizes the fact that frozen juice usually comes in 12oz sizes anyway.)
Tweet
Print med billeder
Print uden billeder
Gem i Min Drinksbog
Opret din egen Drinksbog
Send drink til en ven
Feedback
Gem denne opskrift til mine Drinkskort
Forrige: Brian Sinnott Family Punch - Leaded
Næste: Brian''s Belief
Klik på den smiley du vil give denne side
Brugernes vurdering
5,0
(
5
stemmer)
Siden er blevet set 814 gange -
Se og skriv kommentarer herunder
.
Kommentarer og debat mellem læsere
Navn
*
:
E-mail
*
:
Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
Kommentar
*
:
Få besked når der kommer en ny kommentar til denne artikel
Modtag nyhedsbrev fra drikkeabc.dk
Vis alle kommentarer...
Vi elsker jeres billeder
❤
×
Min Drinksbog
×
Min Drinksbog
×
Allerede bruger
E-mail
*
Password
*
Glemt password
Ny bruger
E-mail
*
Password
*
Gentag password
*
Navn på bog
*
Post nr.
*
Køn
K
M
Fødselsdato
Tlf.
Min Drinksbog
×
Du er nu logget ind og siden er tilføjet til din Drinksbog
Brugeren eksistere allerede
×
Der er allerede en bruger med det brugernavn.
Drinks
Øl
Spiritus
Vin
Kolde drikke
Varme drikke
Vin Quiz
Min bar
Bowle/punch
Drinkskort
Hjemmebryg
Snacks
Drikkeviser
Alkohol test
Ordbog
Tøm barskabet
Alkoholfri
Barudstyr
Bitter
Bowle og punch
Campari
Cocktails
Cognac brandy
Danmark
Fitness
Fizz
Frankrig
Gin
Hedvin
Holland
Hvidvin
Italien
Juice og smoothies
Kaffe
Kakao
Kolde drikke
Likør
Longdrinks
Mexico
Mousserende vin
Pernod
Rom
Rosévin
Rødvin
Shots
Snaps
Spanien
Spiritus
Te
Tequila
Varme drikke
Velkomstdrinks
Vin quiz
Vodka
Whisky
Øl
Tilmeld nyhedsmail her
Nyeste kommentarer
Bodil
Hej Vi har en marcanta dark dansk frugtvin. Nogle der ved hvornår den er fra?
Hardy
Har lige smagt denne gudedrik, den smagte pragtfuld. Men hvor længe skal den trække - før den skal sies ? Bh H
Anita Stenstrop
Jeg eksperimenter med at lave syp. Er vinterbader og vi får os en hjemmelavet syp efter vores dyp i vandet.
Carsten Lund
Men hvor er det trist at efter Normændene har købt produktionen, at de har formastet sig til at ændre opskriften hen ad vejen til...
Ved du alt om vin og drikke?
Prøv vores nye quiz
Afstemning
Lavede I drinks nytårsaften?
Ja, mange!
Lidt
Nej
Stem
Del
Se alle vores afstemninger her...