Logo

Campino

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 cl Campari

1 cl brun vermouth

1 cl tør, lys vermouth

1 cl gin

2 stænk solbær likør

isterninger

appelsinskal

apollinaris

 

Læg isterninger og alle in­gredienser i en shaker.

Ryst drinken sammen og si den ned i et sjusglas.

Fyld op med apollinaris og pynt med en appelsinspiral.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 878 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?
Effektiv reklame - klik her