Logo

Caribbean Smoked Torch

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


Ingredients:
1/2 oz Brandy
1/2 oz Dark rum (Myers)
3/4 oz Malibu rum
3/4 oz Midori melon liqueur
Orange juice
Pineapple juice
Cranberry juice
Ice
3/4 oz Chambord raspberry liqueur
1/2 oz Bacardi 151 proof rum
Mixing instructions:
Mix all the ingredients, except for the 151 rum in a tin glass or shaker. Steam the snifter, using the 1/2oz. of 151 lighting it, until it consumes itself. After that pour the content of the shaker in the hot snifter. It will create a really good smelling cloud of smoke, that it's what distinguish this coktail.
Creator/contributor's comments:
Be careful when lightning up the rum, and wait until it extinguishes, before pouring the contents of the shaker. or else the optical effect will not be that noticeable.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.046 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Skal Mette Frederiksen dømmes skyldig i Minksagen?


Effektiv reklame - klik her