Logo

Carls Jul

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bryggeri: Carlsberg Bryggerierne, Valby
Brygget for første gang: 1997
Type: Pilsner - Dansk lagerøl
Alkohol: 5.6%
Flaskestørrelse: 33 cl.
Forhandles af: Carlsberg
Pris ca:

"Flot glødende ravfarve, og et højt skum, der helt usædvanligt for dansk øl, klæber tydeligt til glasset. Svag duft, en let sødlig smag og en god lang, let bitter eftersmag. Hvis det ikke var for farven, kunne man tro, det var en pilsner fra Tjekkiet."
Carls Jul er kræs for øl kendere. Det krydrede bryg blev kåret til årets bedste julebryg 2000 af BT den 15.11.2000 og af Jyllands Posten dagen efter den 16.11.2000.
Farven på Carls Jul kan beskrives som mørk og Gylden.
Carls Jul er brygget med en nøje afstemt blanding af pilsnermalt, karamelmalt, chokolademalt og højkvalitetshumle fra sydlige Tyskland og Tjekkiet. Det giver øllen en tydelig humlekarakter og en god, maltet fylde. Samtidig opleves fin balance mellem bitterhed og øllets diskrete, krydrede sødme.

 

Mørk gylden øl med fyldig skum. Carls Jul har en elegant karamelsmag og en afstemt sødme, der får godt modspil af humle og harpiks. Øllet er fyldigt og blomstret og afrundes af en vinøs smag.

Carls Jul er brygget til den danske julemad.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.096 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
1152005-11-2010 11:57:17 Søren
Derfor er det også en skandale, at de er holdt op med at sælge den herhjemme. Hvad skal vi med det Tuborg snesprøjt? Heldigvis har jeg lige opdaget, at man kan købe Carls lige syd for grænsen - dog kun i dåse.r Savner de flot indpakkede flasker. Men skal da ned efter nogle pantfrie paller...

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Skal Mette Frederiksen dømmes skyldig i Minksagen?


Effektiv reklame - klik her