Logo

Carls Porter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bryggeri: Carlsberg Bryggerierne, Valby
Brygget for første gang: 1895
Type: Porter *
Alkohol: 7.8%
Flaskestørrelse: 33 cl.
Forhandles af: Carlsberg
Pris ca:

 

"En god dansk porter med mere kraft i smagen end duften antyder. Den høje alkohol er fint afbalanceret med humlen og sødmen, og eftersmagen er kraftig, dels af den ristede malt, dels af humlens bitterhed. Skiftede i 2003 navn fra Gl. Carlsberg Porter til Carls Porter; øllet er det samme."
Carls Porter er en mægtig øl, som får sin tiltalende næsten sorte farve fra münchener- og chokolademalt. I duften afslører porteren markante noter af kraftigt ristede malte med et præg af engelsk lakrids. Øllets høje alkohol- og sukkerindhold giver en meget stor mundfylde, som holdes i skak af den udtalte bitterhed i eftersmagen. Carls Porter er en imperial stout, som Carlsberg har brygget siden 1895.

Næsten sort, med flot brunt skum. Farven skyldes rigeligt brug af mørkt ristet malt. I duften afslører Carlsberg Porter markante noter af kraftigt ristede malte. Sødmefuld med stor krop pga. indholdet af maltsukker. I eftersmagen fornemmes den gode balance mellem humlebitterheden og det maltagtige præg.
Carls Porter er en bittersød næsten sort øl. I ”familie” med den irske Stout.
I det salte køkken får kraftfulde blåskimmeloste, mørke gerne sojamarinerede kødretter, og intense svampetilberedninger det bedste frem i øllet. Egner sig perfekt til chokoladebaserede desserter og til desserter på basis af æg og piskefløde.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (8 stemmer)
Siden er blevet set 2.114 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Skal Mette Frederiksen dømmes skyldig i Minksagen?


Effektiv reklame - klik her