Logo

Creoler cobbler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 tsk. sukkerlage

1 tsk. citronsaft

6 cl rødvin

1 stænk cognac

1 stænk angostura

knust is

1 skive appelsin

4 kirsebær uden sten

 

Ryst sukkerlage, citron­saft, rødvin, cognac og an­gostura sammen i en sha­ker.

Fyld et højt glas halvt op med knust is.

Skær appelsinskiven i små stykker og læg dem i glasset sammen med kir­sebærrene.

Hæld drinken over og rør forsigtigt i den med en bar­ske.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 836 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her