Logo

Daleside Brewery - Bryggeri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Camwal Road, Harrogate,
North Yorkshire HG1 4PT
England
Tlf. +44 1423 880 022
Fax +44 1423 541 717
Web

Historie om Daleside Brewery
Daleside Brewerys oprindelse
Bryggeriet blev grundlagt I midt 80’erne af Bill Witty, en enthusiast efter kvalitetsøl. Witty familien har en tradition for brygningen der går mere end 600 år tilbage, til den tid deres forfædre kom til England I det 13nde århundrede fra Belgien. Begge af Bills sønner er bryggeri, Craig er nu produktionschef og Mark brygger øl i USA.

Bryggeriet og stedet
For nyligt blev det 20 tønder store bryggeri med gærings og lagerplads udvidet til at det blev muligt at udvide produktionen fra 90 tønder pr. uge til 140 tønder pr. uge for at klare efterspørgslen. Bryggeriet er beliggende i Starbeck i udkanten af Harrogate, et viktoriansk kurby på grænsen til Yorkshire Dales National Park. Bryggeriet samarbejder nu med Ripley Castle, Levens Hall og Ripon Cathedral for at kunne levere en række historiske bryg.

Fremtiden
I de seneste år en virksomheden omstruktureret med ny chefer og nye ideer. Disse ændringer har medført nyt personale i både bryggeriet og salgsafdelingen og en ny entusiasme der skal hjælpe med til at kunne servicere kunder bedre i det nye århundrede.
Facebook
Opret din egen Drinksbog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.240 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?