Logo

Dubonnet Creme -

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Drinks billede

16 cl Dubonnet

3 cl creme de cassis isterninger

danskvand

2 dash citronsaft

1 skive af en vasket citron

 

Dubonnet og creme de cassis røres sammen med isterninger i et longdrinkglas, der fyldes op med danskvand. Citronsaften tilsættes, og citronskiven sættes på glassets kant.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.729 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?
Effektiv reklame - klik her