Logo

Hambleton Ales - Bryggeri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Holme-on-Swale, Thirsk
North Yorkshire YO7 4JE
Tlf. +44 1845 567460
Fax +44
Web

Historie om Hambleton Ales
Hambleton Ales blev grundlagt af Nick Stafford og hans hustru Sally i marts 1991. Dannelsen af bryggeriet skete på et tidspunkt, hvor det meste af England led under en dyb økonomisk recession, som førte til at Nick blev arbejdsløs 2 gange indenfor 7 måneder. I et desperat behov for at holde sammen på familien, ledte Nick efter en lønsom virksomhed og kom derefter på ideen om at åbne et bryggeri.

I første omgang blev bryggeriet grundlagt i ombyggede udhuse hos Sallys forældre i den lille landsby Holme-on-Swale.

På trods af de snævre forhold opnåede bryggeriet den fastsatte production på 800 galloon pr. uge, indenfor de første seks måneder, og fik en øl præmieret inden der var gået et år.

En lokal ansat årvågent øje

Deres succesrige brygopskrift sikrede at bryggeriet voksede hurtigt, og i 1994, da der var ansat 5 personer, flyttede bryggeriet til en stor lade i den anden ende af byen, hvorfra bryggeriet stadig driver virksomhed i dag.

Habmleton Ales producerer nu 20.000 pints pr. uge og tapper egne mærker, samtidig med at de tapper for mange andre små bryggerier i Nordengland.

Familieatmosfære garanterer kvalitetskontrollen

Brygmetoden hos Hambleton Ales følger meget traditionelle retningslinier og anvender lokal maltet byg og engelsk dyrket humle. Det lokale vand er specielt egnet til produktion fint balanceret, forfriskende øl med en unik duft.

Såvel som de lokale pubber, kan Hambleton sortimentet af øl findes som ‘gæsteøl’ på pubber over hele landet, hvor der er blevet en regelmæssig attraktion.

Hvorfor ikke ringe efter vor ‘Holme-from-Holme’!

Vor prisvindende øl kan leveres direkte til din dør, og ofte til en pris der er lavere end den du skal betale i dit lokale supermarked, så check området for ’Postordre flaskeøl’ for ægte ale til en pris som enhver Yorkshirer vil være glad for betale!

Og hvis du er i festhumør, så se efter vort specialtilbud på hjemmeleverede casks – det vil imponere dine venner.

Det er hårdt arbejde – kom og oplev det!

Ti år senere, skal bryggeriet flytte igen! Nyheder om beliggenheden ventes i spænding, men en ting er sikker – det vil være under blikket fra Hambleton White Horse.
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 943 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
Afstemning
Hvilken cocktail er mest populær i dag?


Afstemning
Hvilken øl er den bedste?


Afstemning
Hvorfra kommer de bedste rødvine?Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?
Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!