Logo

Jordbær bowle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

750 g jordbær

2 1/2 dl (200 g) sukker

3 fl. halvtør hvidvin

1 fl. champagne

 

Stil al vinen til afkøling i god tid.

Skyl jordbærrene og hal­ver de største bær.

Læg dem i en glasbowle, drys sukker over og hæld en flaske vin ved.

Lad det trække ca. 20 minutter i køleskabet.

Hæld resten af vinen over og lad bowlen stå i køle­skabet til den skal serve­res.

Først da tilsættes champagnen.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 3.328 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her