Logo

Kanalens Sommer-tif

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Drinks billede

 
Lav en "saft" på:
10 skrællede agurker
2 fed hvidløg
Sambuca
Tør Cava eller Spumante
Estragonblade
 
Pres agurker og hvidløg i en saftmaskine, si saften og smag til med lidt Sambuca.
Frys halvdelen af saften til granité.
 
Anretning i et champagneglas:
Hæld 2-3 cl saft i glasset og top op med en tør Cava eller Spumante. Læg en skefuld granité på toppen og pynt med et par estragonblade.
Anders Houmann.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 983 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?








Effektiv reklame - klik her