Logo

Kastanie-aperitif

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Kog 1 kg kastanier møre i ganske lidt vand med salvie, kanel og 600 g suk­ker, til væskekonsistensen bliver tykfly­dende.
Lad trække.
Server drinken i et Champagneglas med lidt saft og 1 kastanie i bun­den, top op med mousse­rende vin.
Server en brødbakke til, med ualmindeligt godt brød både på majsmel og hvedemel - også grissini, fx med olivensmag.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.316 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
1125931-07-2014 10:54:04 drikkeABC
Kastanierne skal være modne og må ikke være hestekastanier.
1126031-07-2014 10:03:19 Else Gade Larsen
Jeg er ny i hjemmelavede drikke og bliver nød til at spørge om kastanierne skal være modne eller grønne til denne aperiif

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?








Effektiv reklame - klik her