Logo

La Fin du Monde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Bryggeri: Unibroue Inc., Canada
Brygget for første gang: 1994
Type: Ale, Tripple

Alkohol: 9%
Flaskestørrelse: 34,1/70 cl.
Forhandles af:
Pris ca:

Denne øltype er oprindeligt udviklet af munke i middelalderen i specielle lejligheder. La Fin Du Monde er en luksus øl, fremstillet ved en tripel gæring. Med dens lidt syrlige og balancerede smag af vilde krydderier, malt og humle, tilhører den samme klasse som trappistøl.


I februar 1994, sendte Unibroue efter 18 måneders udvikling La Fin du Monde (verdens ende) på markedet. Det er en triple style øl med en alkoholprocent på 9. Denne type øl er oprindeligt udviklet af munkene i Middelalderen til servering ved specielle lejligheder. La Fin du Monde er en luksusøl brygget ved en tretrins gæring samt en speciel udnyttelse af gæren. Denne metode giver en uventet fin smag. Med dets champagneagtige bobler, giver den en kraftig oplevelse i munden, hvilket fremhæver det stærke personlighed. Lettere spids, med en balanceret smag af vilde krydderier, malt og humle, hører den til gruppen af store Trappist øl, og under hensyntagen hertil, nordamerikas første. Den kan erstatte hvid og rødhvin til måltider, og fremhæver smagen i de fleste retter.
Denne øl er brygget for at hændre de store opdagelsesrejsende, som troede de havde nået verdens ende da de opdagede Amerika.

Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 982 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
Afstemning
Hvilken cocktail er mest populær i dag?


Afstemning
Hvilken øl er den bedste?


Afstemning
Hvorfra kommer de bedste rødvine?Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?
Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!