Logo

Rodenbach

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Bryggeri: Brouwerij Palm
Brygget for første gang:
Type: Ale
Alkohol: 5%
Flaskestørrelse: 33 cl.
Forhandles af:
Pris ca:

Ung Rodenbach blandet med Rodenbach som har gæret i mindst 2 år på egetræsfade. En kunst for en mestersmager og med en helgens tålmodighed. Den store mængde af gammel Robenbach opbevaret i kældrene i egetræstønder, bliver fulgt med stor bevågenhed.
Denne naturligt modnede øl, kraftig, prikkende mørk og kraftig i smagen bliver blandet med den unge Rodenbach. Et højtideligt øjeblik år mastersmageren og hans personale erklærer den livlige brunette, fuld af naturlig charme, klar til indtagelse.
Den Rodenbach du serverer… du foretrækker at servere en tørstslukker ved 4°C, for smagens skyld ved 8 til 12°C (afhængig af sæson og forkærlighed). Anvend et rent originalt Rodenbach gals (skyllet i masser af vand, uden at tørre den). Hold glasset en smule på skrå og skænk øllen langsomt ned at glassets side. Når glasset er halvfuldt, ret glasset op og server resten af flasken fra en noget højere afstand.
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 431 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
Afstemning
Hvilken cocktail er mest populær i dag?






Afstemning
Hvilken øl er den bedste?






Afstemning
Hvorfra kommer de bedste rødvine?



Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?








Fortæl dine venner om os