Logo

Rom Bolo -

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Drinks billede

En stærk romdrink i en spændende indpakning til 2-4 personer

 

1 frisk kokosnød

2 1/2 dl Jamaica rom

 

Fjern »skægget« uden på kokosnødden.

Stik to af de tre »øjne" på nødden ud.

Lad kokos­mælken løbe ud.

Fyld ko­kosnødden med rom, ved hjælp af en lille tragt.

Dæk hullerne med folie og stil nødden i en skål, så den ikke vælter.

Den skal stå og trække i køleskabet cirka 14 dage.

Server Boloen med suge­rør og lad den »gå på om­gang«.

Når rommen er drukket, slås nødden forsigtigt i stykker med en hammer.

Kokoskødet smager nem­lig dejligt af rom.

Skær det i mindre stykker.

Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 573 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
Afstemning
Hvilken cocktail er mest populær i dag?






Afstemning
Hvilken øl er den bedste?






Afstemning
Hvorfra kommer de bedste rødvine?



Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?








Fortæl dine venner om os