Logo

Royal Export

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Bryggeri: Faxe Bryggeri / Ceres, Århus / Albani, Odense
Brygget for første gang: 1985
Type: Dansk lagerøl pilsner
Alkohol: 5.8%
Flaskestørrelse: 33 cl.
Forhandles af: Bryggerigruppen
Pris ca:

"Den dufter ikke af meget, den smager ikke af meget, og den har kun en svag lidt stikkende eftersmag. En gallupundersøgelse har vist, at danskerne godt kan li' den."
Royal Export er den luksusøl danskerne drikker flest af. Den blev introduceret i 1985 og blev samme år kåret til årets øl i Danmark. Kendes af de fleste på dåse fra grænsehandelen.
Smagen er mild, aromatisk og velafbalanceret. Den specielle gær giver Royal Export en "vinøs" og letløbende karakter.
Fra maj 2003 produceres Royal Export ikke udelukkende på Ceres. Således brygger Faxe nu til Sjælland, Albani til Fyn og Ceres til Jylland.
Afbalanceret, gylden og gedigen. Med god grund Danmarks mest elskede luksusøl. Allerede i sit første leveår blev Royal Export kåret som Årets Øl i Danmark, og iføgle Gallup er den elegante og letløbende luxusøl stadig den, der er prøvet og foretrukket af flest.
Brygget udelukkende på de letteste malttyper, råfrugt og naturlig humle fra ubestøvede hunplanter. En symbiose af gedigne råvarer, hvis fine samspil giver en aromatisk, næsten vinøs øl, som ikke ligger tung i maven.
Fortrinlig som aperitif og til lette retter som f.eks. fisk, skaldyr, fjerkræ, lam, kalv og sushi. Bør serveres lettere afkølet.

Denne stærke pilsner er klar og strågul med et tæt, hvidt skum, der har en lang holdbarhed. Smagen er mild og aromatisk med nuancer af æble og banan og afrundes af en eftersmag med kort bitterhed.

Royal Export er den luksusøl, danskerne drikker flest af og den hurtigst voksende mærkevareøl på det danske marked. Den blev introduceret i 1985 og blev samme år kåret til årets øl i Danmark. Den specielle gær giver Royal Export en vinøs og letløbende karakter.

Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 832 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
Afstemning
Hvilken cocktail er mest populær i dag?


Afstemning
Hvilken øl er den bedste?


Afstemning
Hvorfra kommer de bedste rødvine?Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken cocktail kan du bedst lide?
Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!