Logo

Rum Punch #2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


Ingredients:
2 tblsp Honey
2 tblsp warm Water
Juice of 4 Lemons, large
1/2 pint White rum
5 tblsp Mint leaves, roughly chopped or torn
1 bag Tea (Lipton)
2 pint boiling Water
1 pint dry Ginger ale
Ice cubes
Mixing instructions:
Dissolve honey in warm water. Put liquid honey, lemon juice and rum together in tall jug. Add mint leaves and leave to stand while brewing tea. Pour boiling water in a jug and steeped tea bag for 5 minutes. Remove tea bag and chill tea. Pour chilled tea and dry ginger ale into rum mixture. Stir well. To serve: pour over one ice cube in each glass.
Creator/contributor's comments:
Serves eight.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 762 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?
Effektiv reklame - klik her