Logo

Sazerac

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


Ingredients:
1 tsp Ricard
1/2 tsp superfine Sugar
2 dashes Peychaud bitters
1 tsp Water
2 oz Bourbon
1 twist of Lemon peel
Mixing instructions:
Pour Ricard into a glass and swirl around to coat glass, discard any excess. Place the sugar, Peychaud bitters, and water int othe glass and muddle with the back of a teaspoon. Almost fill the glass with ice cubes. Pour the bourbon over the ice cubes.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 997 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her