Logo

Valpolicella

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Vinområde ved Verona, hvor der fremstilles en rødvin af samme navn. Vinene er behagelige og fyldt med frugt og kvaliteten er gået frem de sidste år. En superiore er fadlagret i 18 måneder og er som regel bedre.

Almindeligvis let og frugtig vin fra den norditalienske region Veneto. Samme druer som Bardolino fra naboområdet, men Valpolicella er typisk en smule mørkere. Nogle Valpolicella'er produceres efter Ripasso-metoden, hvilket giver en mere vægtig og alkoholrig vin, nogle gange halvejs på vej mod en Amarone.

 

Kilde: Vinsiderne.dk og andre


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.288 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Skal Mette Frederiksen dømmes skyldig i Minksagen?


Effektiv reklame - klik her