Logo

Whisky cooler -

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Drinks billede

Til en Whisky cooler hører der altid ginger ale

 

1 tsk. florsukker

saft af 1/2 appelsin

4 cl whisky

knust is

ginger ale

1 appelsinspiral

 

Den knuste is hældes i en shaker sammen med ap­pelsinsaft, florsukker og whisky.

Ryst kraftigt.

Hæld drinken op i et højt glas uden at si den.

Hæng en appelsinspiral på glassets rand og fyld op med ginger ale.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.034 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her