Logo

Whisky crusta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 spsk. sukkerlage

2 spsk. Maraschino

2 spsk. Angostura

2 spsk. citronsaft

2 spsk. Curacao

4 cl whisky

isterninger

1 citron

1 spsk. sukker

 

Skyl citronen og skræl den i en ganske tynd spiral.

Dyp kanten af et ret stort cocktailglas, først i citron­saft og derefter i sukker, så der dannes en fin »rim­kant« på glasset.

Kom resten af ingredien­serne i en shaker og ryst dem godt sammen.

Si is­terningerne fra og hæld forsigtigt drinken i glasset.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 949 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?
Effektiv reklame - klik her