Logo

Ribs Freeze -

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Drinks billede

(På billedet: til venstre)

 

2 cl hvid rom

3 cl ribssirup

4 spsk knust is

1 kugle ribsis

danskvand

100 g friske ribs

 

Rom og sirup hældes i et stort longdrinkglas, som derpå fyldes trekvart op med knust is. Frugtisen eller -sorbet' en tilsættes, og drinken fyldes op med danskvand, garneres med bærrene og serveres med en barske.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.950 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?
Effektiv reklame - klik her