Logo

Alt til baren

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Alt til baren


Vil du have sjove og festlige drinks, så prøv drikkeABC.dk - Her er det store udvalg af spændende drinks og cocktails -  Drinks er bare bedre her - langt bedre

#

Glæden ved at mixe bliver endnu større med det rigtige værktøj.

På fotoet vises alt grej til baren.
Det ene eller andet redskab har du sikkert allerede, du kan - i det mindste i starten - give afkald på nogle af tingene.

 

1. Vin- og champagnekøler
Hermed er du fri for at skulle gå i køleskabet flere gange. Fyldt op med is holdes indholdet af åbnede flasker køligt i længere tid.

 

2. Isspand

De fleste drinks serveres iskolde.
Isspanden er garanti for, at din beholdning af isterninger ikke smelter.

 

3. Istang

Den gør det lettere at håndtere isterningerne.

 

4. Boston-shaker

Den består af et større metalbæger og et noget mindre røreglas.

 

5. Barske

Specielle barskeer letter omrøringen takket være deres smalle, lange form. Professionelle benytter dem også ofte med den forkerte ende.

 

6. Shaker

En shaker er et must i grundudstyret. Drinksenes ingredienser rystes optimalt.

 

7. Målebæger

Den som vil være på den sikre side, stoler ikke på sit øjemål.
De fleste målebægre rummer 2 cl på den ene og 4 cl på den anden side.

 

8. Propper

Til champagne- og vinflasker findes der specielle propper i forskellige udførelser.

De garanterer at kvaliteten ikke forringes, inden den sidste ædle dråbe er drukket.

 

9. Oplukker

Der skal altid være en velfungerende oplukker ved hånden.

 

10. Barkniv

En barkniv er et effektivt hjælperedskab, men ikke påkrævet.
Det er nemmere at skære, skrælle og spidde frugter med den end med en normal køkkenkniv.

 

11. Bartang

En bartang er et meget praktisk og alsidigt redskab, men undværlig for hobbybartenderen

 

12. Champagneåbner

Den, som kun har behov for at åbne en flaske champagne eller mousserende vin i ny og næ, klarer det også uden dette specielle værktøj.

 

13. Barsi

Barsien - også kaldet strainer- bør ikke mangle. Takket være spiralen tilpasses den enhver form for shaker- og glasåbning, og den holder isen tilbage, når drinken hældes om.

 

14. Flaskeoplukker og -lukker

Flasken åbnes med den ene ende og lukkes direkte med den anden ende.

 

15. Vintermometer

Et vintermometer viser nøjagtigt, hvilken temperatur indholdet af flasken bør have og har - det gælder ikke blot for vin.

 

16. Skænkeprop

Ved flasker med skænkeprop er det nemmere at dosere de kostbare spirituosa. Til mixede drinks er der kun behov for meget små mængder.

 

17. Proptrækker

Med såkaldte klokke- eller vinge-proptrækkere fjernes propper effektivt - uden at skulle bruge kræfter.

 

18. Tjenerproptrækker
Den består af tre værktøjer: Proptrækker, flaskeoplukker og lille kniv.

 

19. Drikkeske

Praktisk til mixede drinks med is og frugter: En ske med integreret sugerør.

 

20. Cocktailpinde

Små cocktailspid. Fås i mange materialer og farver.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 646 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her