Logo

Brandy Sour

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Brandy Sour


1 drink

#

4-5 isterninger

3 dråber Angostura-bitter
saften af ½ citron

6 cl brandy

1 tsk sukker-sirup (se nederst)
citronskiver til pynt

*

Hæld isterningerne i en shaker.
Tilsæt Angostura-bitter, citronsaft, brandy og

sukker-sirup og ryst, indtil shakeren dugger.

Si ned i et glas.

Pynt med citronskiver på en cocktailpind.

Server med sugerør.

 

Variant: Whisky Sour, der også er en klassiker,

laves ved at erstatte brandyen med Bourbon whisky.

 

Sukker-sirup

Sirup lavet på sukker kan erstatte sukker

i cocktails og give dem mere krop.

Den kan købes, men det er lige så nemt
at lave den selv:

Kom 3 spsk strøsukker og 4 spsk vand i

en lille kasserolle og rør over svag varme,

indtil sukkeret er opløst.

Bring det i kog og kog det uden at røre i 1-2 min.
Opbevares i en helt ren flaske i køleskabet

op til 2 måneder.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.230 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her