Logo

Pineapple Punch

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


Ingredients:
1 bottle Red wine
150 ml strong Tea
100 ml Pineapple juice
80 ml Rum
Juice of 1 Lemon
100 gr Sugar
200 gr Pineapple pieces
50 ml Sherry
Mixing instructions:
Put the pineapple pieces in a punch bowl and pour the sherry over them. Chill for 2 hours. Put tea and sugar in a pot, add red wine, lemon juice and rum. Heat but do not boil the mixture. Pour over the pineapple pieces.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.230 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Lavede I drinks nytårsaften?
Effektiv reklame - klik her