Logo

Ambrosia

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
3 cl Æblesnaps
3 cl Brandy
¾ cl Cointreau
¾ cl Citronsaft
Champagne

De første fire ingredienser rystes med is og sies over i et højt Champagneglas. Fyld op med Champagne.

Denne drink blev skabt på Arnaud's Restaurant i New Orleans umiddelbart efter ophævelsen af forbudstiden.
Navnet ambrosia kommer fra det græske ord mabrotos, der betyder udødelig.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.376 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her