Logo

Champagne bowle -

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Champagne bowle -

(glasset til højre)

 

2 spsk. friske frugter (ikke æbler og pærer)

1 stænk portvin

champagne

knust is

 

Fyld et fladt champagne­gias halvt op med knust is.

Læg frugterne over.

Dryp med portvinen og fyld op med champagne.

Server drinken med en ske, så man kan fiske frug­ten op.

Alle champagne-drinks skal serveres straks.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.942 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?




Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her