Logo

The Wychwood Brewery Co. Ltd.- Bryggeri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Eagle Maltings
The Crofts, Witney
Oxon, OX28 4DP
England
Tlf. +44 1993 890800
Fax +44 1993 772553
Web

Historie om Wychwood Brewery Co.
Wychwood Brewery blev grundlag i 1983, i den dejlige by Cotswold i Witney i udkasten af den middelalderlige Wychwood skov. Bryggeriet ligger i centrum af beyn ved det gamle Eagle Maltings, der blev opført for mere end 150 år siden som leverandør af byg til byen bryggeri, der daterer sig tilbage til 1811.

Grundlægggerne af Wychwood, 2 lokale personligheder, Paddy Glenny og Chriss Moss, der begge var meget entusiastiske omkring øl, men var også samtidig interesseret i legenden omkring Wychwood Forest og de valgte at opkalde deres bryggeri efter denne gamle skov.

Idag brygger Wychwood mere end 30.000 tønder af højkvalitets traditional ale hvert år. Bryghuse blander et mix af gamle traditioner med nye innovationer. Øllet indeholder lokalt vand fra River Windrush, engelsk malt i forskellige udgaver, humle og gær. Der anvendes ikke tilsætningsstoffer.
Øllene fra Wychwood bliver eksporteret i stadig øgede mængder til hele verden inkl. USA, Canada, Sverige, Franrkig og Japan.

Den legendariske Hobgoblin
Hobgoblin er flagskibet hos bryggeriet Wychwood.
Øllet kom til verden, da en local godsejer bestilte et specialbryg til hans datters bryllup. Resultatet heraf var en stor succes, men en fejl i den producerede mængde betød at der blev brygget alt for meget, så en lille tønde af denne unavngivne bryg blev solgt i den lokale likørbutik. Det gik som varmt brød og kunderne kom tilbage og spurgte efter endnu en kande af ’det der’. I påskønnelse af denne ’dejlige mørke’ karakter i øllet, tegnede en elev en tegning af en trold og klistrede den på tønden. Kunderne begyndte herefter at spørge efter ’Hobgoblin’ (drillenissen) og sådan blev legenden født.

Iværksætterånden som har ført til grundlæggelsen af virksomheden og brygningen af Hobgoblin gennemtrænger stadig virksomheden den dag i dag. Wychwood forbliver passioneret omkring øllet og brygningen og er kendt for sin udvikling og friske tankegang.

Jeremy Moss – Brygmesteren ved Wychwood Bryggeriet
Født og opvokset I Suffolk, studere Jeremy biologi ved North East London Polytechnic, (hvor han var medstifter af Home Brew Society), og senere på Portsmouth University. Han tilbragte 4 år som brygmester på forskellige Firkin’s pubber og arbejde af Gibbs Mew i West Country, Courage Berkshire Brewery og Eldrige Pope i Dorchester, før han startede på Wychwood som brygmester i 1996. Som en ivrig svømmedykker, kan man, når han ikke arbejder sit seneste bryg, se ham hoppe i det kolde vand fra forskellige dykkerbåde.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.100 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her