Logo

Grasshopper 2 -

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Grasshopper 2 -

#

4 cl myntelikør

4 cl lys kakaolikør

4 cl piskefløde 

smeltet bitter chokolade til pynt

Mål creme de cacao og creme de menthe op 

i en cocktailshaker og tilsæt piskefløden.

Tilsæt lidt knust is og ryst godt i ca. 20 sekun­der, 

til det er godt blan­det.

Si cocktailen over i et lille sjusglas med fint knust is.


Smør den smeltede chokolade ud på et stykke bagepapir 

og lad den lige akkurat stivne. 

Træk en skarp kniv med stift blad let skråt hen over og 

skrab chokoladen af i krøllede flager.

 

Tips: Hvis der bruges mørk kakao likør, bliver drinken 

ikke så lys og let i farven, men den smager lige så godt.




Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.093 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her