Logo

Frugt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ord der bruges om de smagskomponenter i en vin, der associeres med frisk frugt og ofte også om smage af friske bær, men strengt taget handler udtrykket kun om frugtsmage. Frugtaspektet er mest fremtrædende i unge vine.

En vin har frugt, når den har en behagelig aroma af frisk frugt – ikke nødvendigvis af druer. Eksempler på vine, der typisk har megen frugt er: Alsace-vine, Beaujolais og mange tyske og oversøiske vine.

 

Kilde: Vinsiderne.dk og andre

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.532 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her