1 liter ananasjuice
3 liter appelsinjuice
1 liter hindbærsaft
kiwi jordbær vindruer eller stjernefrugt
* Tilberedning
1/2 liter hindbærsaft fortyndes med en smule vand og hældes i isterningebakker eller -poser og kommes i fryseren, laves helst nogle dage i forvejen.
Lige før gæsterne kommer, blandes ananas og appelsinjuice i en stor skål.
Meget forsigtigt hældes 1/4 - 1/2 liter af den ufortyndede hindbærsaft i, som vil lægge sig som en rød bund i bowlen under den gule juice.
Kom vindruer, halverede jordbær, skiver af kiwi og/eller stjernefrugt samt de røde isterninger forsigtigt i bowlen.
Rør ikke rundt i bowlen før serveringen, da det vil "ødelægge" den flotte farvefordeling med den røde saft i bunden og den gule juice med de flydende frugter/isterninger foroven.
✅ Her er drikkeABC.dk med nemme opskrifter til din
bar, - prøv selv Drinks, Spiritus, Kolde drikke, Varme drikke, Vin Quiz, Bowle/punch, Snacks, Drikkeviser, Alkohol test, Tøm barskabet
Få succes som bartender
med drikkeABC.dk. Vi hjælper dig med de bedste opskrifter.
----------- ooo OÔO ooo -----------