Logo

Bonifaz

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 æggeblommer

saft af 1 appelsin

1 spsk. sukker

4 cl curacao

isterninger

champagne

 

Kom isterninger i en sha­ker.

Tilsæt æggeblommer, ap­pelsinsaft, sukker og curacao.

Ryst det godt sammen og hæld det i et stort cock­tailglas.

Fyld op med champagne og server drinken med su­gerør i.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 882 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her