
# Ingredienser
½ fersken
50 g dybfrosne hindbær
(el. friske jordbær eller brombær)
1 dl. syrlig kirsebærsaft
1½ dl. æblejuice
* Tilberedning
Fyld et højt glas op med knust is.
Læg den halve fresken ovenpå med ydersiden opad (bruges friske ferskener, skal de skrælles forinden). Kom hindbær (eller jordbær) ovenpå og hæld så megen kirsebærsaft på, så isen bliver dækket.
Derefter fyldes glasset med æblejuice.
✅ Her er drikkeABC.dk med nemme opskrifter til din
bar, - prøv selv Drinks, Spiritus, Kolde drikke, Varme drikke, Vin Quiz, Bowle/punch, Snacks, Drikkeviser, Alkohol test, Tøm barskabet
Få succes som bartender
med drikkeABC.dk. Vi hjælper dig med de bedste opskrifter.
----------- ooo OÔO ooo -----------