Logo

Frugt flip

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Frugt flip 

 
Et glas champagne eller et glas vin er godt - men ikke fantasifuldt. Og her er charmen ved at mixe: Med drinksopskrifter fra drikkeABC.dk opnår du noget ekstra
Til 4 glas

# Ingredienser
1 appelsin
100 g ferskner (udstenet)
3 æg
4 spsk sukker
1/2 l yoghurt, kold
Danskvand, kold

* Tilberedning
Den skrællede appelsin og ferskner pureres i en blender.
Æg, sukker og yoghurt tilsættes.
Det hele røres godt sammen. Fordeles i fire coupéglas. 
Toppes op med kold danskvand.

 

INFO: En flip er en samling blandede drikkevarer. I henhold til Oxford English Dictionary blev udtrykket først brugt i 1695 til at beskrive en blanding af øl, rom og sukker, opvarmet med et rødglødende jern. Jernet fik drinken til at skumme, og denne skumning gav navnet.

 

✅ Her er drikkeABC.dk med nemme opskrifter til din bar, - prøv selv Drinks, Spiritus, Kolde drikke, Varme drikke, Vin Quiz, Bowle/punch, Snacks, Drikkeviser, Alkohol test, Tøm barskabet

Få succes som bartender med drikkeABC.dk. Vi hjælper dig med de bedste opskrifter.


----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.286 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her