Logo

Aperol aperitif

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Drinks billede

3 dele Aperol
4 dele hvidvin
1 del San Pellegrino med brus
1 sort oliven
isterninger
 
Hæld alle ingredienser på glas over is og læg en oliven i drinken.
 
Aperol: oppelsin, rabarber, "china", genziana (ensian), sukker, alkohol, infusi vegetali, aroma.
 
Ellis Lolli . Ristorante La Buca degli Artisti, Vanløse

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.219 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her