Logo

Brombær punch

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Brombær punch


10 personer


# Ingredienser 

500 g friske brombær

1 dl (100 g) sukker

6 cl solbærrom

2 fl rosé vin

1 fl. champagne/mousserende vin


* Tilberedning 

Sæt vin og champagne til afkøling.

Mos brombær med sukker i en punchebowle eller en stor glasskål.

Rør først solbærrom i og derefter rosévinen.

Stil bowlen i køleskabet, til punchen skal serveres.

Først da hældes champag­nen i.

 

✅ Her er drikkeABC.dk med nemme opskrifter til din bar, - prøv selv DrinksSpiritusKolde drikkeVarme drikkeVin QuizBowle/punchSnacksDrikkeviserAlkohol testTøm barskabet

Få succes som bartender med drikkeABC.dk. Vi hjælper dig med de bedste opskrifter.

----------- ooo OÔO ooo -----------

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.684 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?
Effektiv reklame - klik her