Logo

Champagne punch

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Champagne punch


Personer: 6


# Ingredienser

skal af 1 appelsin

4 cl cognac/brandy

2 fl. champagne


* Tilberedning 

Sæt champagnen til afkø­ling.

Skræl appelsinen ganske tyndt og læg skallen i en bowle.

Hæld cognac over og lad det trække 1 time i køle­skabet.

Lige før serveringen hæl­des champagnen i.

I stedet for appelsinskal kan man komme ananas­stykker eller ferskenskiver i bowlen.

 

✅ Her er drikkeABC.dk med nemme opskrifter til din bar, - prøv selv DrinksSpiritusKolde drikkeVarme drikkeVin QuizBowle/punchSnacksDrikkeviserAlkohol testTøm barskabet

Få succes som bartender med drikkeABC.dk. Vi hjælper dig med de bedste opskrifter.

----------- ooo OÔO ooo -----------

 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.128 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her