Logo

The Dark Side

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


Ingredients:
3/4 oz Amaretto
3/4 oz 151 proof rum (Bacardi)
3/4 oz Dark Creme de cacao
3/4 oz Kahlua
3/4 oz Triple sec
3 scoops vanilla Ice-cream
Chocolate syrup (to taste)
Mixing instructions:
Mix all ingredients in mixer, pour into highball glass. Optional - Frost glass with chocolate syrup before pouring.
Creator/contributor's comments:
Chocolate shake with hint of orange. Easy to drink, hard to forget. Born on 12/23/1999 at HOPS Restaurant of Chattanooga, Tennessee. Created by Richard Colbert, Joshua Dobos, and Timothy Jedamski
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.014 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Lavede I drinks nytårsaften?
Effektiv reklame - klik her