Logo

Mjød - den hurtige

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 skefuld humle
1 g frisk ingefær
1 stang kanel
25 nelliker
1 pilsner, 1 guldøl (Porse Guld !) og 1 porter

Hele molevitten kommes i 1/2 l kogende vand og koges i ca. 10 minutter og filtreres fx i kaffefilter.
Derefter tilsættes 1 dl honning, rør godt rundt i væsken så honningen opløses.
Dernæst afkøler væsken hvorefter der tilsættes 1 pilsner, 1 guldøl (Porse Guld !) og 1 porter.

Tips: Mjøden smager dejlig krydret og kunne eksempelvis erstatte glöggen ved juletid.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.010 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her