Logo

Jenny Lind punch

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 appelsiner

2 stykker sukker

3 dl (250 g) sukker

2 fl. tør rhinskvin

1/2 stang vanilje 

2 1/2 dl madeira

 

Skyl og tør en appelsin.

Gnid sukkerstykkerne på skallen, så de opsuger aromaen.

Pres alle appelsinerne.

Bring saft, sukker og suk­kerstykker i kog i en gryde.

Lad det koge, til det .er tyktflydende.

Hæld vinen ved og tilsæt den flækkede vanilje­stang.

Varm punchen op til lige før kogepunktet.

Lad den afkøle lidt i gryden og hæld den derefter i en kan­de, der stilles i køleskabet. Når punchen er helt kold, tages vaniljestangen op og madeiraen tilsættes.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.385 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?




Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her