Logo

Apricot Bellini -

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Drinks billede

­En variation af den berømte fersken aperitif, der serveres på Harry's Bar i Venedig. - 6-8 glas

 

3 abrikoser

3 tsk citronsaft

3 tsk sukkerlage

4 cl abrikoslikør eller abrikosbrændevin

1 flaske kold tør champagne eller mousserende hvidvin

 

Kom abrikoserne 2 minutter i kogende vand, så skindet løsner sig.

Træk skindet af abriko­serne, fjern stenene og kasser begge dele.

Mix abrikoskødet med citronsaft til en jævn pure.

Smag til med sukkerlage og si blandingen.

Hæld likør i og bland det godt.

Hæld abrikosblandingen i slanke champagneglas.

Fyld glassene op med kølig champagne eller mousserende vin og ser­ver drinken.

 

Variation: Brug friske ribs og gin i stedet for abrikoser og abrikoslikør.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.398 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her